من به عنوان شاکی میتوانم اعاده دادرسی کیفری کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۱ #37973149

سلام
من شاکی بودم و شکواییه به عنوان ضرب و جرح عمدی دادم دادسرا علیه ۳ نفر که ریخته بودن سر من حدود ۹ ماه پیش این اتفاق افتاد و من ۲ماه پیش شکایت کردم و در نهایت حکم قطعی دادگاه آمد که منع تعقیب خورده اند فقط به علت اینکه پزشکی قانونی گفته به علت گذشت زمان حادثه ضرب و جرح از بین رفته و قاضی طبق همین حکم داده... در صورتی ۲ شاهد عینی و گزارش کلانتری و فیلم درگیری در پرونده موجود هست... ولی چنین رای داده است؟؟ حال من به عنوان شاکی میتوانم اعاده دادرسی کیفری کنم؟؟ و این فرم اعاده دادرسی را به کدام مرجع تسلیم کنم؟؟ آیا به رئیس کل دادگستری استان بدهم که بفرستن واسه رئیس قوه قضائیه؟؟ چکار کنم که پرونده از نوع بررسی بشه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
از طریق خدمات الکترونیک قضایی اعاده دادرسی نمایید

از سئوال شما چنین برداشت می شود که ادله قانونی برای ادعای خود نداشتید

برای ثبت اعاده دادرسی باید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید ولی آگاه باشید که اعاده دادرسی نیازمند شرایط قانونی خاصی از قبیل دلایل جدید است

درود
احکام قابل اعاده دادرسی هستند نه قرارها.

با درود اگر شرایط اعاده دادرسی را دارید، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید.

درود بر شما، چنانچه شرایط اعاده دادرسی فراهم باشد، می‌توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام نمایید.

سلام در صورت داشتن شرایط اعاده دادرسی از طریق دفاتر خدمات ثبت کنید پس از پذیرش اعاده به دادگاه هم عرض ارجاع خواهد شد