بعد از همسرم تکلیف چند متری که به من فروخته چی میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۲ #37968968

همسر من خانه ای را خریده که فروشنده به اون وکالت داده که همسرم به نام خودش بزنه. همسرم چند متر از این خونه را روی کاغذی که خودمون تنظیم کردیم به من فروخته و در اون ذکر کرده که اگه خواست هز زمان میتونه به هر کسی بفروشه . حالا یک وکالت از دخترش گرفته و سند را به جای اینکه به نام خودش بزنه به نام دخترش زده.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله ملک ولو چند متر باید مطابق شرایط قانونی باشد ک بتوان مطابق قانون از حق خود دفاع کرد.اگر اثبات شود ک حقی از آن خانه دارید و همسرتون سند ملک رو بدون اجازه شما ب نام دخترشون زدن می تونید ب دلیل انتقال مال غیر از ایشون شکایت کنید

سلام
ایشان حق فروش سهم شما را نداشته اند.می‌توانیدهمزمان شکایت حقوقی و کیفری علیه ایشان مطرح کنید.

سلام.سوال مبهم است فرمودید که در کاغذی بنام من زده و حق واگذاری هم به شوهر تان دادید و ایشان هم اینکار را کردن و الان مشکل مشخص نیست.

با توجه به اینکه فرمودید همسرتان به شما فروخته و موضوع عنوان انتقال مال غیر دارد که می توانید شکایت کنید

با سلام
در متن سوال قید شده ((همسرم چند متر از این خونه را روی کاغذی که خودمون تنظیم کردیم به من فروخته و در اون ذکر کرده که اگه خواست هز زمان میتونه به هر کسی بفروشه))
با توجه به بند ۱ ماده ۲۳۳ قانون مدنی ،این شرط که (( اگه خواست هر زمان میتونه به هر کسی بفروشه)) به دلیل اینکه شرط خلاف مقتضای عقد بوده و جزو شروط باطل محسوب میشود ، موجب بطلان عقد است. معنای آن این است که از اساس عقد بیعی واقع نشده است.لذا برای شما حق مالکیتی در ملک مذکور ایجاد نشده است . شاد و پیروز باشید.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، میتونید از دو راه حقوقی و کیفری از ایشون شکایت کنید ، حق فروش سهم شما رو نداشتند

سلام . فروش چند متر از طرف شوهرتون به شما که میفر مائیئ روی کاغذ هم نوشته شده به چه صورت بوده ؟ مبلغی از بابتش پرداختید ؟ تاریخ داره و مشخصات ملک درج شده ؟ سوال تون کلی و بدون اطلاعات کامل از نحوه فروش هست .
چنانچه بین شما و همسرتون درخصوص فروش ملک ( به هر متراژی ) شرایط عقد بیع صحیح انجام شده باشد ، تمام آثار عقد را داراست و اجازه انتقال سهم شما را به دیگری نداشته . از بابت کیفری و حقوقی هم قابل پیگیری و طرح شکایات را دارد .
فروش مال غیر و نیز تقاضای ابطال سند