با طلاق دادن زوجه، باید مهریه پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۰ #37941769

سلام من همسرم مهریه اش ۱۱۴ سکه عندالسطاعه است من بخوام ایشون رو طلاق بدم چطور ایا مهریه ای باید پرداخت کنم یا خیر درصورتی استطلاعت ندارم
هیچ مالی پولی ماشین ملک حتی کار دائم ندارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم اگر سازش شود در داوری وزن مرد را ابرائ کند که در این صورت طلاق توافقی باشد ...

سلام علیکم بله به نرخ روز است با تصویب در مجلس شواری اسلامی که در کمیسیون اجتماعی مجلس انجام شد...

سلام علیکم در صورتی که شما بتوانید ثابت کنید هیچ مالی یا در امدی ندارید پس از اثبات که استعلامات انجام میشود ومعسر بودن شما بری الذمه خواهید شد....

سلام علیکم مهریه عندالمطالبه است دراین صورت میتوان بعد هم نسبت به ان اقدام کرد ودریافت نمود..

با سلام
در مهریه عند الاستطاعه توان مالی شما در زمان مطالبه مورد بررسی قرار می گیرد و در صورتی که معسر باشید مهریه منتفی است

باید حقوق مالی وی راهنگام طلاق پرداخت کنید که می توانید اعساربزنید

زوج می تواند هر زمان اراده نمود زوجه را طلاق دهد ولی باید تکلیف کلیه حق و حقوق مالی زوجه مشخص شود.
در این مورد زوجه هر گاه حتی بعد از طلاق مالی از زوج پیدا کرد می تواند بابت مهریه توقیف و وصول کند.