هیچ همکاری چه از طرف واسط و چه از طرف صاحب اصلی ماشین، جهت تعویض پلاک و تنظیم سند صورت نمیگیرد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #37933380

سلام
وقتتون بخیر
طی یک قول نامه دستی از شخص واسطی خودرو خریداری شد که بعد مشخص شد قبل از خرید، خودرو حکم توقیف جهت چک برگشتی از صاحب اصلی ماشین داشته. ( طی ادعای صاحب اصلی ماشین مشکل بدهی برطرف شده و حکم اولیه صادر و فقط حکم نهایی قاضی جهت رفع توقیفی مانده است)
قول نامه دستی به نام واسط هست
و وکالت نامه از طرف صاحب اصلی ماشین به نام من در دفتر خانه تنظیم شده است الان هیچ همکاری چه از طرف واسط و چه از طرف صاحب اصلی ماشین، جهت تعویض پلاک و تنظیم سند صورت نمیگیرد
تکلیف من چیست
از راه قانونی چه کاری باید بکنم و چه شکایتی تنظیم کنم
عجله من به خاطر اینه که ماشین موتورش خراب شده و برا تعویض موتور راهور میگه باید رفع توقیف بشه بعد.
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست تنفیذ مبایعه نامه دهید

با سلام
بدوا دادخواست تنفیذ مبایعه نامه را حاکم شوید
و سپس اقدام به طرح دادخواست الزام به انتقال سند رسمی به طرفیت هر دو آنها اقامه نمائید

سلام
چون قبل از خرید شما توقیف شده امکان رفع توقیف نیست اگر بعد از خرید توقیف میشد دادخواست اعتراض ثالث اجرایی باید میدادین و آزاد میشد.