اگر شخصی تقسیم نامه بین خود و شرکایش را طبق حکم دادگاه باطل نماید و بعدا مجدد سر همان تقسیم نامه به توافق برسند باید چکار کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #37932584

با سلام و عرض ادب
اگر کسی که حکم ابطال تقسیم نامه را گرفته در کاغذی جداگانه بنویسد که تقسیم نامه را قبول دارد آیا این تقسیم نامه مجددا معتبر خواهد بود؟
و یا اگر همان شخص مطابق همان تقسیم نامه مقداری از زمینهای خود را به شخص دیگری بفروشد آیا این امر باعث معتبر بودن مجدد تقسیم نامه خواهد شد؟
آیا لازم است که شرکا اقدامی در علیه ابطال حکم صادره انجام بدهند با قبول مجدد و یا فروش زمینها توسط شخصی که حکم ابطال تقسیم نامه را گرفته کافی است؟
با سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بایستی مفاد تقسیم نامه و حکم دادگاه ملاحظه شود وای به نظر می رسد در صورت توافق طرفین مشکل خاصی متصور یست.

باسلام
اگر قید شود که در تاریخ فلان،تاریخ بعد از ابطال،این تقسیم نامه به توافق طرفین رسیده و رضایت کامل دارند ،در اینصورت مشکلی نخواهد بود