گفتن ما اعتراض داریم و به اداره ثبت اعتراض میگذاریم که هیچ ملکی از مادربزرگ انتقال داده نشود یا کسی نتونه بنام خودش ثبت کنه، آیا چنین چیزی ممکن هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۵ #37906058

سلام وقت بخیر.
بنده از مادربزرگم وکالت فروش کامل دارم. و یک قطعه زمین میخواستم انتقال بدم بنام خودم ولی وارثانش گفتن ما اعتراض داریم و به اداره ثبت اعتراض میگذاریم که هیچ ملکی از مادربزرگ انتقال داده نشود یا کسی نتونه بنام خودش ثبت کنه. ایا چنین چیزی ممکن هست؟
ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بعد از مرگ وکالت باطل است

با درود وکالت با فوت منتفی می‌گردد و نمی‌توان اقدامی در راستای وکالت انجام داد.
لیکن اگر مادر بزرگ در قید حیات است و به شما چنین اختیاری را در وکالتنامه داده‌اند میتوانید وکسی نمی‌تواند ادعایی داشته باشد وگرنه خیر نمی‌توانید

اگر مادربزرگ شما در قید حیات است دیگر موضوع ارث و وراث و ....بلاموضوع بوده و شما میتوانید با وکالتنامه ماخوذه اقدام نمایید . ولی در صورت فوت مادربزرگ دیگر اعتباری برای وکالتنامه وجود نداشته و هرگونه تصمیم گیری در مورد اموال بر عهده وراث می باشد .

درود بر شما، چنانچه مادربزرگ فوت شده باشند، اساسا وکالتنامه ی شما باطل است و نمیتوانید اقدامی کنید، چنانچه ایشان در قید حیات هستند، میتوانید بدون نگرانی اقدام به انجام موضوع وکالت نمایید.

سلام اگر در قید حیات می باشد نمیتوانند و شما کار خود را انجام دهید ولی اگر فوت نموده باشند وکالت باطل است

با سلام
اگر مادربزرگ در قید حیات هستند خیر چنین چیزی امکان ندارد و شما میتوانید مورد وکالت را انجام دهید لیکن اگر وی فوت کرده اند خیر چرا که وکالت با فوت باطل می شود.

سلام
اساسا بعد از فوت وکالت باطل می شود.