شکایت بابت نم حمام واحد بالا، احتمال مشاع بودن واحد

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۲ #37779418

با سلام، چند ماه پیش از حمام منزل طبقه بالا به حمام منزل بنده نم و رطوبت وارد شد و باعث سوراخ شدن سقف کاذب حمام منزل بنده گردید. متاسفانه همسایه طبقه بالا با وجود تذکرات بنده حاضر به تعمیر حمام منزل خود نمی‌شود. بابت شکایت از ایشان آیا باید حتما از صاحب سند طبقه بالا شکایت کنم؟ اگر آپارتمان مذکور بین دو نفر زن و شوهر به صورت سه دانگ سه دانگ شراکتی بود، آیا باید از هر دو نفر آن‌ها شکایت کنم؟ و اگر به علت عدم آگاهی فقط از یکی از آن‌ها شکایت کردم و پرونده جلو رفت و بعدا مشخص شد که منزل ایشان شراکتی بوده، وضعیت شکایت بنده به چه صورت خواهد شد؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، مراحل کار بترتیب ابتدا اظهارنامه مبنی بر ورود خسارت و مهلت برای جبران آن ،تامین دلیل از شورای حل اختلاف -سپس دادخواست علیه هر تعداد نفراتی که فکر میکنید ذی سمت هستند در جلسه دادگاه امکان مسترد نمودن ادعا علیه نفرات فاقد سمت هست .

سلام در ابتدا از شورا تامین دلیل نماید سپس اظهارنامه خطاب به مالک و مستاجر ملک ارسال کنید در صورتی عدم همکاری علیه هر دو داداخواست الزام به تعمیر و جبران کلیه ی خسارت مادی نمایید.
اگر سه دانگ و سه دانگ شراکتی بود بله از هر دو باید شکایت کنید.

سلام
در وهله اول تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف انجام دهید و سپس با ارسال اظهار نامه و تاکید بر تعمیر کنید وغیر اینصورت از طریق دادگاه طرح دعوی نمایید

با درود ، دوست عزیز ، ابتدا جهت حفظ دلیل و صورت برداری از محل تخریبی، از شورای حل اختلاف محل طی دادخواست تامین دلیل با ارجاع به کارشناس ساختمان مطرح کنید سپس باستناد نظریه کارشناسی به مستاجر و مالکین طبقه بالا جهت تعمیر یا جبران خسارات وارده اظهارنامه رسمی ارسال کنید ،اگر عمل نکردند، بلافاصله باستناد عکس از محل تخریب شده و نظریه کارشناسی تامین دلیل انجامی و سند مالکیت ملک خود (عادی یا رسمی) دادخواست الزام به تعمیر محل با ارجاع به کارشناس مربوطه در دادگاه محل مطرح کنید.
ضمنا ، حتی میتوانید شکایت کیفری قصور و تقصیر و سهل انگاری و عدم مراعات نظامات دولتی و تخریب سقف مشترک خانه با ارجاع به کارشناس مربوطه و جبران خسارات وارده ناشی از قصور و سهل انگاری در دادسرای محل وقوع ملک مطرح کنید.

با سلام
ابتدائا از شورای حل اختلاف تامین دلیل اخذ کنید، پس از آن اظهارنامه خطاب به مالک و متصرف فعلی ارسال نموده و در صورت عدم افاقه، اقدام به طرح دعوا به طرفیت ایشان نمایید.

باسلام شما میتوانید علیه مالک یا مالکین ملک طرح دعوی و مطالبه خسارات وارده با جلب نظر کارشناس بنمایید ولیکن توام با طرح دعوی از شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل هم جهت حفظ دلائل بعمل آورید.موفق باشید.

با سلام. قبل از ارائه دادخواست برای مالک و مستاجر هر دو، اظهارنامه ای ارسال نموده و در صورت عدم پاسخ و عدم توجه به اظهارنامه ارسالی، دادخواست مناسب به طرفیت مالک و مستاجر هر دو مطرح نموده و اظهارنامه ی ارسالی را نیز پیوست دادخواست خود نمایید.