چرا قبل از جلسه رسیدگی دادگاه، جلسه دیگری فقط با حضور متهم تشکیل شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۲ #37756918

سلام ، من از خانومی شکایت کردم و کیفر خواست با اتهام توهین به اشخاص عادی و مزاحمت برای بانوان و اطفال در معاون اماکن عمومی و مزاحمت تلفنی صادر و به دادگاه ارسال شد و تاریخ جلسه رسیدگی در تیرماه مشخص و ابلاغ شد، اما جلسه دیگری فقط با حضور متهم تشکیل شد، چرا این جلسه با این سرعت و فقط با حضور متهم تشکیل شد و به نظر شما حکم دادگاه برای این اتهام ها چه میتواند باشد

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه در پایان رسیدگی موظف است متهم را احضار و آخرین دفاع وی را نیز اخذ نماید حضور شاکی نیز در این جلسه بلامانع است.

با سلام و احترام
ممکن است این جلسه جهت اطلاع از کم و کیف پرونده باشد
شاید شما هم بدین صورت قبل جلسه دادگاه اظهار شوید
و اگر بزه ارتکابی شما محرز باشد مجازات این جرم شما طبق قانون تعیین و اجرا می شود