شرایط رضایت نامه همسر اول برای ازدواج دوم همسر چگونه است ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۹ #37747954

سلام وقتتون بخیر ، من مدت دو سال پیش با مردی آشنا شدم که از همکارانم بود و همه به خوبی او اتفاق نظر داشتند ، بعد از مدتی درخواست دوستی کرد و من هم تا آن زمان دوست پسری نداشتم و قصدم ازدواج بود ، تو جلسه ای که صحبت میکردیم ، من به ایشون اعلام کردم که آدم منطقی هستم و دوست دارم اگر همسرم به هر دلیلی ، من رو نخواست ، هیچ موقع به من خیانت نکنه و به خودم اعلام کنه ، این موضوع برام تحملش راحت تره تا اینکه خیانتش رو از همسایه و دوست و آشنا بفهمم ، این صحبت در ذهن ایشون تبدیل به یک صحبت دیگه شد و برداشتش این بود که من راضی هستم که همسرم به جای خیانت به من ، یک ازدواج دیگر داشته باشد ، که البته همان موقع من این برداشت او را اشتباه اعلام کردم و بهش گفتم که همچین چیزی اشتباهه در ذهن شما و من هم فکر کردم منتفی شده براش و تمام شده است .این موضوع گذشت تا الان که دوساله عقد کردیم و در همان روز عقدمون ، که به منزل مادرش رفتیم که وسایل رو بزاریم و از اونجا آماده بشیم و بریم سر کار ، ایشون بدون هرگونه آمادگی جسمی و روحی من ، من رو مجبور رابطه کرد، چند ماهی هم من دچار مشکل روحی و جسمی بودم و اصلا به نارضایتی من توجهی نکرد.
الان بعد از گذشت دو سال و با توجه به اینکه خانواده من از این موضوع بی خبر هستند ، حاضر به گرفتن خانه و ازدواج رسمی با من نمیشود و از من طلب رضایت نامه مبنی بر اجازه گرفتن همسر دوم و بخشیدن مهریه به او را دارد.
من نمیخوام که آبروی من جلوی خانواده ام برود و از طرفی واقعا قصد طلاق ندارم و میخوام زندگی کنم ، ولی این آقا من رو در فشار گذاشته .
من واقعا نمیدونم چه کار باید بکنم ، آیا راهی هست که یک رضایت نامه ای به ایشان بدهم که راضی بشه و خونه تهیه کنه ولی تاثیری برای ، گرفتن زن دوم و مهریه نداشته باشه ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

مناسب تر می باشد که چنین رضایت نامه ای را به ایشان ارائه ننمایید زیرا که دیگر وسیله ای برای اعمال فشار بر روی ایشان نخواهید داشت

در صورتی که با مصالحه نتیجه حاصل نشد می توانید الزام به ثبت واقعه نکاح و شکایت عدم ثبت واقعی نکاح را علیه ایشان مطرح نمایید

سلام..ایشان اگر رضایت نامه را از شما بگیرند، دیگر هیچ اهرم فشاری بر ایشان ندارید. و اگر شما رضایت بدین راه فراری ازش نخواهید داشت.. بنابراین چنین کاری نکنید..میتونید رضایت نامه معلق بدهید.. یعنی رضایتتون وقتی تاثیر بزاره که ایشان ازدواج شما را ثبت کنند و خانه ای به اسم شما اجاره کنند.. البته میتونید الزامشون رو به ثبت واقعه نکاح هم از دادگاه بخواهید و یا طبق ماده ۴۹ قانون حمایت از خانواده به خطر عدم ثبت واقعه نکاح ازش شکایت کنید..زیرا طبق این ماده اگر مردی بدون ثبت نکاح ازدواج کند مجازات دارد. بنابرابن با موارد فوق ایشان را تحت فشار قرار دهید. اگر جواب نداد.. دادخواست الزام به ثبت واقعه نکاح، و همچنین شکایت عدم ثبت واقعه نکاح را از ایشون بکنید..