منظور از متن ابلاغیه چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۸۲ #37739316

با سلام- بنده دو ماه پیش درخواست حصروراثت کرده ام در پیگیری نوشته: "در تاریخ ۹۹/۶/۲ وقت نظارت برای تاریخ ۹۹/۸/۳ تعیین گردید" یعنی چه؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مربوط به رسیدگی است و قاضی پرونده رو در موعد مشخص شده بررسی خواهد کرد

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است

بهتر است حضوری به شعبه سر بزنید

باسلام، وقت نظارت برای تاریخ تعیین شده مشخص گردیده ،قاضی بدون حضورطرفین به پرونده رسیدگی خواهدکرد

سلام
یک اقدام اداری است تا پرونده بررسی شود .

سلام
وقت نظارت تعیین شده و قاضی در تاریخ مشخص شده پرونده را بررسی می‌کند.

با سلام. وقت نظارت به این علت تعیین می‌شود که پرونده از دور خارج نشود.
توصیه می‌شود جهت پیگیری امور حضورا به شورا مراجعه نمایید.

قاضی پرونده را بدون حضور طرفین بررسی خواهد کرد