همسرم مرا طلاق نمیدهد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۲۴ #37702677

با سلام ۱۹ سال هست که با همسرم زندگی میکنم دو فرزند دارم ایشان اختلال خودشیفتکی دارند و از دست توهین تحقیر خساست خودخواهی های ایشان و تنها بودن و مسائل اجباری از جمله زندگی کردن با برادران و پدر و مادرش در یک ساختمان و ایجاد مشکلات فراوان ۴ ماه هست به خانه پدرم امده ام و چند بار این اتفاق افتاده هربار برگشتم اوضاع بدتر شد ایشان راضی به طلاق نیست مهریه هم ندارم این چند ماه با پیام و اذیت و..جانم به لبم رسیده خواهش میکنم راهی به من نشان دهید بتوانم طلاق بگیرم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موارد فوق مثبته عسر و حرج نیست، نمیتوانید بر پایه دلایل مذکور طلاق بگیرید،
لکن در صورت اثبات ازار و اذیت میتوانید همسرتان را قانونا مکلف به تهیه خانه مجرا نمایید.

شما می توانید با توجه به عسر وحرج پیش آمده تقاضای طلاق کنید .البته نیاز به شاهد یا کسانی که از زندگی شما خبر دارن هست که موارد فوق را تایید کنن

سلام، ببینید زوجه برای گرفتن طلاق باید شرایطی که قانونی برایش پیش بینی کرده رو داشته باشد و میتونم به غیبت بیشتر از ۶ماه شوهر و دادخواست عدم امکان سازش اشاره کنم که می‌تواند کمک کند یا بیماری اعصاب روان زوج که قابل اثبات باشد یا اذیت و آزار که موجب عسر و حرج شود