آیا میتونم شکایت کنم از کارفرما بابت حقوقم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۳۰ #37676566

سلام من شیفت صبح یک ابمیوه بستنی فروشی کار میکردم میخواستم بپرسم که من در محل کارم اعلام کردم که نمیتونم بیام و حقوقم کمه حالا کارفرما میگه که بابت هر روزی که غیبت داری ۱۰۰ هزار تومن از حقوقت کم میشه حالا کلا میگه حقوقت نمیدم بابت اینکه نمیای دیگه اما من دو روز قبل نرفتنم به مغازه اعلام کرده بودم که من دیگه نمیتونم بیام من ۸ روز قبل از ماه سر کار نرفتم و کارفرما میگه که ۲۰ روز الی ۱ ماه باید میموندی تا نیرو کار جدید میاوردم بعد میرفتی ولی در روز مصاحبه بهم نگفته بود که در روزی که اعلام میکنی باید ۲۰ الی ۳۰ روز وایسی حتی بابت غیبتمم نگفت که روزی ۱۰۰ هزار از حقوقت کسر میشه

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتوانید با مراجعه به اداره کار محل خدمت خود علیه کارفرما درخواست حقوق عیدی پاداش سنوات بیمه بن مسکن و خواربار را مطرح نمایید