آیا با وجود این متن در بنچاق مورد معامله، دردسری متوجه من میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۱۰ #37670749

سلام و وقت بخیر
هفته پیش من یک آپارتمان رو در دفترخانه اسناد رسمی با نام خودم سند زدم، بعد از دریافت بنچاق دیدم که متن زیر توش درج شده در حالیکه دفترخونه اصلا این متن رو به من نشون نداده بود:
"خریدار ضمن این سند اقرا نمود و متعهد شد که مسئول پرداخت کلیه تعهدات و بدهی های مورد معامله به کلیه اشخاص اعم از دولتی و غیر دولتی و حقیقی و حقوقی از این تاریخ به بعد میباشد"
حالا میخوام بدونم که آیا این متن یک متن طبیعیه که در هر معامله ای درج میشه؟
نگرانم که نکنه این آپارتمان وام بانکی داشته باشه،
آیا اگر اینطور باشه دردسری متوجه من هست؟
یا اینکه چون گفته" از این تاریخ به بعد" منظور اینه که اگر از امروز به بعد مثلا وامی گرفته بشه پای منه؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خریدار از تاریخ انعقاد معامله مسئول پرداخت است

مسوولیت خریدار از تاریخ تنظیم سند در دفتر اسناد رسمی به بعد است و کلیه بدهی ها بر عهده خریدار است

سلام
با توجه به عبارت (از این تاریخ به بعد) در واقع خریدار از تاریخ انعقاد معامله مسئول پرداخت است و مسئولیت های قبل از آن تاریخ متوجه ایشان نیست

سلام
با توجه به درج عبارت از این تاریخ به بعد یعنی از تاریخ تنظیم سند رسمی در دفترخانه لذا مشمول تاریخ قبل از آن نیست.