آیا حتی ۱ درصد هم امکان تغییر نام فاطمه به پرنسا هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۳ #37655852

سلام وقت بخیر
نام من در شناسنامه فاطمه است و میخواهم آن را به پرنسا تغییر دهم، از بچگی مشکل دو اسمی داشتم و از این بابت رنج میبرم. با توجه به اینکه پرنسا نامی اصیل ایرانی هست، آیا حتی ۱ درصد هم امکان تغییر نام فاطمه به پرنسا هست؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که جز اسامی ثبت شده در ثبت احوال باشد تحت شرایطی میتوانید تغییر نام دهید.

سلام، تغییر اسامی مذهبی به غیرمذهبی تقریبا غیرممکن است. البته باز شانس خودتونو امتحان کنین...

سلام چنانچه جزو اسامی که در لیست ثبت احوال باشد امکان تغییر نام وجود دارد در غیراینصورت خیر

در اداره ثبت احوال باید پیگیری کنید اگر موافقت نشد از طریق دادگاه

با درود. تغییر نام ادله قوی و مستند قانونی و عرفی و مدارک محکمه پسند میخواهد.باید در این خصوص استشهادیه قوی از محل زندگی تنظیم نمائید و چند شاهد از محل زندگی و محل تحصیل ارائه دهید و شدیدا به دو اسمی بودن استناد کنید.
چون نام مندرجه در سندسجلی تون نام اسلامی میباشد ؛و نام پیشنهادی تون غیر اسلامی میباشد فعلا" علاقه زیادی به تغییر چنین اسامی نیستند. باید دلایل و مدارک تون و نحوه ی تنظیم دادخواست تون به دادگاه ،حقوقی تر و مستدل و مستند محکمه پسند باشد.
بنظرم باسایت ما در بنیاد وکلا مشاوره تلفنی برقرار و مشورت نمائید تا دلایل حقوقی جمع آوری نمائید. چون نماینده اداره ثبت احوال در جلسه دادگاه شدیدا" از تزلزل سند سجلی دفاع می نمایند. موفق باشید.

سلام به طرفیت اداره ثبت احوال محل سکونت درخواست بدین ولی بعید به نظر می‌رسد ....نیاز به دلیل کافی دارد

سلام
امکان اقامه دعوا در این خصوص دارید و احتمال وصول رای در این باره وجود دارد