روش رفع مسدودی حساب زوج، به چه صورت میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۴۰ #37651056

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده با شوهرم بنا به دلایلی اختلاف داشتیم و مهریه ام رو به اجرا گذاشته بودم و تمامی حساب های بانکی شوهرم را بسته بودم.
اکنون با پادرمیانی و... با هم آشتی کرده ایم. میخواهم بدونم جهت بازگشایی مسدودی حسابهای شوهرم باید دوباره از همان شهری که اقدام کرده ایم اقدام کنم و یا در محل زندگی خودمان هم می شود رفع انسداد کرد.
توضیحات :
محل زندگی خانواده پدری بنده اصفهان هست و محل زندگی خودمان تهران، چون عقدنامه ما رو در اصفهان نوشته بودند من برای مسدود کردن حساب های شوهرم از اصفهان اقدام نمودم.
حال سوال اصلی من این است که آیا برای رفع انسداد باید بروم به اصفهان؟
یا در تهران هم میتوانم این کار رو انجام بدهم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی بروید به اصفهان که محل رسیدگی بوده است

شعبه دادگاهی که حساب ها را مسدود نموده است بایستی دستور رفع توقیف صادر نماید و شعبه دیگری نمی تواند اینکارا انجام دهد.