آیا اعتراض قبول میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۷ #37642414

با سلام و احترام
بنده شکایتی مبنی بر جعل امضا از شخصی طرح نمودم. ولی بازپرس عمدا یا سهوا به استناد بند ت ماده ۱۳ ق.آ.د.ک بلحاظ مرور زمان یکسال در جرائم قابل گذشت قرار موقوفی تعقیب صادر نموده است.در حالیکه جرم جعل از جرائم خاص بوده و غیر قابل گذشت میباشد..مهلت قانونی ده روز هم برای اعتراض به قرار دادسرا قید شده بود که امروز پایان یافت (عصر روز ۱۹ آذرماه در سامانه درج شد و امروز آخرین روز بود.
اگر شخصی در شرایط فعلی به سرماخوردگی مبتلا شود و بلحاظ حفظ سلامتی ناچارا در منزل بماند و اعتراض را روز یازدهم ارسال نماید (یک روز دیرتر) آیا اعتراض قبول میشود یا رد میشود و از نظر قانونی راهی برای موجه نمودن تاخیر یک روزه وجود دارد..لطفا راهنمایی نمایید

مشاوره حقوقی جعل
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پذیرش دلیل موجه با مقام قضایی است .اما اگر گواهی پزشکی مبنی بر تایید بیماری که به واسطه آن قدرت حرکت از شما اخذ شده یا خروج از منزل باعث وخامت بیماری بشود را داشته باشید میتوانید بعد از بهبودی علیرغم گذشت زمان قانونی اقدام به اعتراض کنید ...

پذیرش دلیل مجه با مقام قضایی است .اما اگر گواهی پزشکی مبنی بر تایید بیماری که به واسطه آن قدرت حرکت از شما اخذ شده یا خروج از منزل باعث وخامت بیماری بشود را داشته باشید میتوانید بعد از بهبودی علیرغم گذشت زمان قانونی اقدام به اعتراض کنید ...

درود
پذیرش عذر شما با دادگاه است. ضمنا یک مورد وجود دارد که جعل قابل گذشت است.

سلام گواهی پزشکی خود را ارائه اگر از نظر قاضی پرونده تایید شود اعتراض شما با موفقیت انجام میگیرد

سلام باید عذر خود را همراه با مدارک به اعتراض خارج از مهلت پیوست کنید پذیرش عذر بسته به نظر مقام قضایی دارد

با سلام اعتراض نمایید و گواهی پزشک را پیوست نمایید

بادرود
شما میتوانید با تاییدپزشک که مبتلا به بیماری بوده ای وقادر به خروج نبوده میتوانید اعتراض نماید