حق عزل وکیل و ضم وکیل در وکالت نامه به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹,۳۷۷ #37628

من از همسرم وکالت بلا عزل بابت منزل مسکونی و حق طلاق دریافت نمودم و از دفتر خانه خواستم که عبارت موکل حق عزل وکیل و ضم وکیل و امین را به وی از خود سلب و ساقط نمود را در وکالتنامه عنوان کند اما دفتر خانه از نوشتن کلمه ضم وکیل و امین خودداری نموده. حالا با توجه به اینکه در قسمت حدود اختیارات نوشته شده که وکیل در عزل و نصب وکلای انتخابی تام الاختیار میباشد آیا این عبارت فقط شامل وکلای انتخابی از جانب من میباشد یا شامل وکلای انتخابی از جانب همسرم نیز میباشد؟ به عبارتی این جمله میتواند حق ضم وکیل و امین را از موکل سلب کند یا خیر؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق موکل ازبین نخواهد رفت

موکل حق ضم وکیل و امین را خواهد داشت.

حق موکل در تعیین وکلای دیگر از بین نمی رود

باسلام
خیر با این متن که شما فرم دید نمیتوان حق ضم وکیل وامین را از موکلتان ساقط کرد و شما فقط ور حدود اختیارات خودتان میتوانید که وکیل انتخاب نمایید.

خیر علاوه بر اینکه به وکیل این اختیار داده شده که وکلای انتخابی را برگزیند موکل نیز این اختیار را خواهد داشت. لذا حق موکل در تعیین وکلای دیگر از بین نخواهد رفت.

موید باشید