مرجع صالح مطالبه نفقه ۱۰ ساله و مراحل طلاق عسروحرج زوجه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۹ #37622050

سلام، با عنایت به غیبت ۸ ساله زوج، اگر زوجه درخواست طلاق به دلیل عسروحرج ناشی از ترک زندگی توسط زوج را داشته باشد، آیا باید قبل از طرح دادخواست طلاق مذکور به مراکز مشاوره مراجعه کند؟ آیا بهتر است زوجه برای طلاق بدوا طرح نفقه کند یا غیبت زوج را دلیل طلاق قرار دهد؟ مطالبه نفقه ۱۰ ساله در صلاحیت شوراست یا دادگاه؟ سپاس.

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، در صورت داشتن دلایل برای اثبات غیبت زوج ، میتوانید مستقیم دادخواست طلاق یک طرفه به دلیل عسر و حرج با توجه به شروط ۱۲ گانه عقدنامه مطرح کنید و نیازی به طرح دعوای نفقه نمیباشد، مطالبه نفقه بالاتر از ۲۰ میلیون تومان در صلاحیت دادگاه است و برای ثبت دادخواست طلاق نیاز به مشاوره می‌باشد.

سلام از وکالت در طلاق مندرج در سندازدواج استفاده کنید نیاز به دعاوی دیگری نیست

سلام پیشنهاد می شود با ملاحظه سند ازدواج خود در قسمت شروط ۱۲ گانه تقاضای طلاق را بدلیل تحقق شرط غیبت بیش از ۶ ماه زوج اعلام نمایید و به این ترتیب نیاز به اثبات عسرو حرج نداشته باشید تقاضای طلاق نیاز به طی مراحل مشاوره دارد و مطالبه نفقه اگر بیش از ۲۰ میلیون تومان باشد در صلاحیت دادگاه است

با سلام
چنانچه برای غیبت طولانی مدت زوج ادله محکمه پسندی دارید نیازی به طرح ابتدایی ترک انفاق وجود ندارد. نفقه ده ساله مسلما بیش از بیست میلیون تومان محاسبه می شود و در صلاحیت دادگاه است.

سلام اگر غیبت زوج را میتوانید ثابت نمایید ترک انفاق ضرورت ندارد ولی اگر ادله ندارید توصیه می شود ابتدا ترک انفاق را مطرح نمایید

سلام علیکم
ارجاع به مشاوره الزامی بوده و از طریق سامانه تصمیم انجام میشود
میتوانید قبل از دادخواست طلاق ،مطالبه نفقه داشته باشید و پس از محکومیت و عدم اجرای حکم به همراه ترک منزل مشترک که باید به اثبات برسد دادخواست طلاق ثبت کنید
نفقه ده سال درصلاحیت دادگاه می‌باشد ولی ابتدا در شورا مطرح چو امر مبلغ بیش از ۲۰ میلیون باشد به دادگاه ارجاع می‌شود

بادرود
برای الزام به طلاق زوجه توسط زوج به داوری ارجاه می شود نفقه اگر بیش از۲۰میلیون باشد در صلاحیت دادگاه است