برای به اجرا گذاشتن سفته ها تاریخ سررسید رو چه موقع بزنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۳ #37599171

با سلام.
من ۳ فقره سفته در اختیار دارم که ۲ سفته ۱۰ میلیونی اون برای خودم و یک سفته ۶۰ میلیونی برای ۶ تا از همکارام هست که اونها هم به من دادن که یکجا اقدام کنم. که روی سفته ها هم اسم و فامیل طرف با امضا و اثر انگشت هست فقط.
این آقا یه تعهد به ما داده بود (۹۷/۱۱/۳۰) که تا ۱۰ روز دیگه پول همه ما رو میده ( ۹۷/۱۲/۳۰ ) و نداد. الان برای به اجرا گذاشتن سفته ها تاریخ سررسید رو کی بزنم؟
و اینکه هزینه دادرسی سفته ها ۲/۵۰ درصد ۲۰ میلیون + ۳/۵ درصد ۶۰ میلیون میشه یا ۳/۵۰ درصد ۸۰ میلیون؟

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله باید ابتدا سفته ها رو واخواست نمایید و بعد دادخواست مطالبه وجه سفته رو بدین هزینه واخواست هم ۲/۵درصد هستش