بنده به دلایلی میخوام خانمم را طلاق دهم و میخوام همسر اولم از حقوق و مزایا برخوردار باشه، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۵ #37543773

سلام
بنده به دلایلی میخواستم خانمم را طلاق دهم و شاید ازدواج مجدد داشته باشم ولی میخوام همسر اولم هم از حقوق و مزایا برخوردار باشه مثلا اگه فوت کردم بتونه از ارث یا حقوقم استفاده کند به نظر شما چه راه حلی وجود دارم که دختری که میخوام باهاش ازدواج کنم متوجه نشود

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی به همسر اولتان حقوق و سهم الارث شما خواهد رسید که در نکاح دایم شما باشد .

قانونا پس از طلاق ، همسر اول شما حقی در خصوص ارث و مسایل مالی ندارند.

با سلام .درصورت طلاق کلیه روابط حقوقی و قانونی شما با همسر اولتون قطع می گردد.و حقوق ومزایایی به ایشان تعلق نمی گیرد و هیچ ارثی هم به ایشان نمی رسد .