با توجه به اینکه مادرم نیاز مالی دارد میتواند به دادگاه درخواست دهد که این مبلغ به صورت بخش بخش از حساب پدرم برداشت و برای ایشان واریز شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۴ #37528852

با سلام وقت بخیر
مادرم برای دریافت اجر المثل زوجیت از پدرم شکایت کرده و دادگاه پدرم را به پرداخت ۵۰ میلیون تومان الزام کرده است. حالا اگر مادرم حساب پدرم را مسدود کند و میزان پولی که در حساب ایشان هست به میزان ۵۰ میلیون تومان نرسد و هر دفعه مثلا پنج میلیون پنج میلیون توی حساب ایشان بیاید با توجه به اینکه مادرم نیاز مالی دارد میتواند به دادگاه درخواست دهد که این مبلغ به صورت بخش بخش از حساب پدرم برداشت و برای ایشان واریز شود؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مرجع اجراکننده رای باید به درخواست محکوم‌له به بانک مرکزی دستور دهد که فهرست کلیه حساب‌های محکوم‌علیه در بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری را برای توقیف به مرجع مذکور تسلیم نماید و وجوه واریزی به حساب محکوم له واریز شود.

با سلام این موضوع را طی لایحه ای به نظر قاضی اجرای احکام برسانید

با سلام بله تفاوتی وجود ندارد در هر حال باید مبلغ مذکور پرداخت شود چه به صورت دفعتا واحده یا بصورت دفعات متعدد‌.

با درود بله این امکان وجود دارد موضوع را با قاضی اجرای احکام در میان گذاشته، و این تقاضا را کتبا بنمایید قاعدتا می‌بایست مورد موافقت قرار گیرد.

موضوع از طریق واحد اجرای احکام مدنی قابل انجام است.محکوم له (مادرتان) میتواند کلیه حسابهای ایشان را از طریق اجرای احکام و بانک مرکزی مسدود نماید.بدیهی است محکوم به از محل وجوه واریزی به حساب های ایشان قابل وصول است.

بله . تا زمان پرداخت اجور از سوی پدرتان ، امکان توقیف حسابهای وی و برداشت از آنها وجود دارد .