صلح نامه با شرایط زیر اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۸ #37512281

باسلام
صلح نامه دستی بین پدر و پسر نوشته شده که هم امضاء و هم اثر انگشت طرفین میباشد مادر خانواده هم همین طور
اما شاهد دیگری نیست!
۱_بعد از ۱۲ سال سند ملک به نام مصالح (پدر) آماده، صلح نامه اعتبار دارد یا خیر؟
۲_فرزندان دیگر خواهر و برادر میتوانند اعتراض داشته باشند نسبت به صلح نامه یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صلح راجع به اموال غیرمنقول باید در دفتر اسنادرسمی ثبت شود و یا اعتبار آن در دادگاه به شهادت شهود ثابت شده باشد. لذا دادخواست اثبات صلح بدهید

میتوانید درخواست کارشناسی نسبت به صلح نامه مطرح نمایید

صلح نامه مزبور دارای اعتبار می باشد و در صورت ادعای عدم اعتبار از سوی وراث بار اثبات عدم اعتبار آن بر عهده وراث خواهد بود

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، از نظر محاکم صلحنامه در مورد اموال غیرمنقول باید از طریق رسمی صورت بگیره و در صورت اعتراض و ادعایی برعلیه این سند ، در صورت فوت پدر ، اثبات اصالت اون بعهده شما خواهد بود

سلام و درود، در صورت داشتن شرایط قرارداد صلح معتبر بوده و در صورت رد دیگر وراث ضمن گواهی مادرتان ، سند مذکور قابل بررسی توسط کارشناس ‌خواهد بود؛ موفق باشید.

سلام. صلح نامه اعتبار دارد. مابقی فرزندان هم می توانند مدعی و معترض باشند اما البینه علی المدعی. باید بتوانند ادعایشان مبنی بر باطل بودن صلح نامه را اثبات کنند.‌