اون نامه چقدر ارزش قانونی داره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #37495326

سلام،وقت بخیر/ببخشید سوالم طولانیه/حدود ۸ سال پیش همسرم مبلغ ۲۰ میلیون تومن رو که حاصل چند سال کار کردنش با بدبختی بوده رو به جهت خرید یه ملک دو طبقه که ۷۰ میلیون قیمتش بوده،به پدرش میده و به دلیل پدر و پسری سندی نمیگیره،اما تو سال ۹۶ زلزله ی سرپل ذهاب اون خونه را تخریب کامل کرد و باعث مرگ دو نفر ار خانواده شد و کلی داستان،که بعد از اون ماجرا و درگیری هاش،من و همسرم از سرپل مهاجرت کردیم،و تو این زمان زمین اون خونه به جای خودش باقی بود،تا اینکه تو سال ۹۸ من و همسرم به دلیل فشار مالی،از پدرشوهرم تقاضای سهممون از فروش اون زمین رو کردیم،که متوجه شدیم به دلایلی قصد فروش نداره،از ما پرسید چقدر لازم دارید،گفتیم ۵۰ یا ۶۰ تومن،که گفت ندارم بیاد تا ۳۰ تومن بهش بدم،بعد از رفتن به سرپل و گرفتن ۳۰ تومن،ظاهرا پدرشوهرم یه نامه میذاره جلوی شوهرم که امضا کن، که میگه ۳۰ دادم، ۲۰ تومن بقیه شم بعدا بهت میدم،شوهرمم ناراحت میشه و تقریبا نخونده و با کلی گله از پدرش که داره ازش مدرک میگیره و .....، نامه رو امضا میکنه و وقتی میبینه شوهرم خیلی ناراحت شده،قسم میخوره که پاره ش کنه/الان که سال ۹۹ شده،ایشون هنوز قصد فروش و دادن سهم ما رو نداره،و وقتی دوباره درخواست سهممون که حدود ۲ دانگ میشه رو کردیم،میگه تو امضا کردی که کلا سهمت ۵۰ میلیونه، خبری از ۲ دانگ و اینا نیست، ۲۰ تومن پیش من داری فقط
اون نامه هم توسط یه نامه نویس در دادگاه نوشته شده ما اون پول رو به عنوان یه بخش از سهم گرفتیم نه کل سهممون از اون خونه ملکی که ۷۰ تومن بوده شده ۱ میلیارد
چطور ۲۰ تومن ما بعد ۸ سال میشه ۵۰ میلیون تازه اون ۲۰ تومنی هم که تو نامه نوشته شده،هنوز پرداخت نکرده
یعنی اگه ۱۰ سال دیگه هم بگذره و اون زمین ۱۰ میلیارد قیمت بخوره بازم باید ۲۰ تومن به ما برسه؟؟؟؟؟

اون آقا قسم خورده که پاره ش میکنه
ولی الان داره ازش استفاده میکنه که حق ما رو نده

و اینکه اگه شکایت کنیم،چند درصد ممکنه به ۲ دانگمون برسیم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توضیحاتی که داده اید تنها نسبت به ۲۰ میلیون محق هستید و موضوع ۲ دانگ و ..... قابلیت اثبات ندارد . با این حال اگر مدرک یا شاهدی برای اثبات ادعایتان دارید با یک وکیل مشاوره حضوری نمایید تا شاید راهی برای احقاق حق شما وجود داشته باشد .