برای احقاق حق و حقوق گذشته و افزایش گروه از نظر قانون کار راه حلی وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۵ #37485053

با سلام
اینجانب در یک شرکت سهامی عام با قوانین اداره کار و به صورت رسمی مشغول به کار می باشم. طی سالیان گذشته با ارتقاء سمت از کارمند به کارشناس و سپس سرپرست هیچگونه تغییری در میزان حقوق و مزایای اینجانب صورت نپذیرفت. و پس از اعتراض اینجانب و پیگیری حقوق خود، از سمت سرپرستی عزل شده و مجددا به عنوان یک کارمند عادی به کار ادامه دادم. ضمنا با عنایت به اینکه در این شرکت طرح طبقه بندی مشاغل اجرا شده پس از عزل اینجانب نسبت به افزایش گروه همه پرسنل به جز من اقدام نمودند و گروه من تغییری نکرد.
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید برای احقاق حق و حقوق گذشته و افزایش گروه از نظر قانون کار راه حلی وجود دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اختیار تمدید قرارداد با شرکت است و بایستی با سازش ادامه کار دهید

سلام- مطابق قانون شرکتهای عام و خاص و قراردادی که شما دارید در قراردادها معمولا درج می کنند نیرو باید مطابق دستورات و منافع شرکت خدمت نماید و تمدید قرارداد بر عهده خود شرکت هستش نه حقذ و حقوق نیرو. شرکت طبق قانون کار می تواند از تمدید قرار داد خودداری نماید. پس شما نمی بایست اعتراض میکردید بلکه بصورت مسالمت آمیز با مافوق خویش مشکلاتتان را مطرح و رفع مینمودید/.

سلام
شکایت از کارفرما بابت حقوق و اقداماتی که باید برای شکایت از کارفرما انجام دهید
اگر قصد شکایت از کارفرما خود را در اداره کار و امور اجتماعی دارید، آگاهی از قوانین کار کمک شایانی به شما می‌کند تا با آخرین تغییرات قانون کار و شکایت از کارفرما بابت حقوق اشنا شوید.

معمولا سعی کنید با یک مدرک یا سند دادخواست شکایت از کارفرما بابت حقوق را مطرح کنید مثلا حقوق و پاداش– سنواتی که دریافت نکردید را حتما با علت ذکر کنید.
بخش اطلاعات در اداره کار شما را در صورت نیاز به راهنمایی کمک خواهد کرد، همچنین در کارگزاری‌های بیمه تامین اجتماعی بخش مشاوره برای ارباب رجوعان تعیین شده است.
اگر با دلایل و اسناد معتبر دادخواست شکایت از کارفرما بابت حقوق را تنظیم کنید ۱۰۰ درصد در محکمه پیروز خواهید بود و کارفرما چاره ای جز قبول رای صادره اداره کار ندارد.