دادگاه که تشکیل بشه برای اسپری؛ من رو تبرئه میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #37455910

چند روز پیش خانمی از من شکایت کرده بود برای ایجاد مزاحمت تهدید به پاپوش دوختن و مامور نما روز دادگاه اومد دادگاه و رضایت داد روز دستگیری یه اسپری فلفل همرام بود که مجوز داشته و کپی مجوز روی پروندمه الان میخواستم ببینم دادگاه که تشکیل بشه برای اسپری دادگاه منو تبرعه میکنه یا نه و جریان اون پرونده چی میشه یعنی میخوام بدونم رضایت داده پرونده بازم بررسی میشه یا نه

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر تبرئه نمی شوید. اما رضایت شاکی و عدم سوء پیشینه می تواند در کاهش مجازات تعیینی، تاثیرگذار باشد