آیا برای ثبت موسسه جهت امور زیبایی و لیزر استخدام پزشک اجباری می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۵۴ #37449035

با سلام، من میخوام موسسه زیبایی ولیزر ثبت کنم و کار لیزر انجام بدم، ولی چون اوایل کار درآمد چندانی ندارم نمی خواهم با پزشک همکاری کنم، آیا اجبار به همکاری پزشک هست؟ و اگه از معاونت درمان مراجعه کنن بهم اخطار میدن یا دادگاهی میشم؟آیا مشکل بزرگی برام پیش میاید؟ ممنون

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مشکل ایجاد میشود و برای این امور نیاز به استخدام پزشک در این زمینه می باشد .

وجودپزشک الزامی است

با سلام.‌
بله شما الزاما به پزشک نیاز دارید.

اما اگر بدون پزشک اقدام به تاسیس موسسه نمایید به شما در وحله اول تذکر در جهت استخدام و معرفی پزشک داده میشود. و اگر اقدام نکنید اقدام به لغو مجوز شما و پلمپ محل مینمایند.

مشکل قانونی بزرگی پیش نخواهد آمد. اما اگر اقدامی بدون پزشک انجام دهید و شاکی خصوصی داشته باشید به مشکل بزرگ برخورد خواهید کرد.