به ۴ پسر و ۲ دختر چقدر ارث تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۴ #37447253

قیمت ملک یک میلیارد تومان. ۱/۴ برای شوهر. ۱/۶ برای پدر. ۱/۶ برای مادر متوفی. الباقی بین ۴ پسر و ۲ دختر میخواستم بفرمائید

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام پسر دوبرابر دختر ارث میبرد.

باسلام الباقی به ده قسمت تقسیم شده و سپس به هر دختر یک سهم و هر پسر دوسهم تعلق می گیرد

پسران دو برابر دختران ارث میبرند

پسر و دختر باقی مانده مبلغ را به نسبت ۲ به ۱ ارث خواهند برد

سهم شوهر= ۲۵۰ میلیون تومان
سهم پدر= ۱۶۶ میلیون و ۶۶۶ هزار و ۶۶۶ تومان
سهم مادر= ۱۶۶ میلیون و ۶۶۶ هزار و ۶۶۶ تومان
سهم هرپسر= ۸۳ میلیون و ۳۳۳ هزار و ۳۳۳ تومان
سهم هر دختر= ۴۱ میلیون و ۶۶۶ هزار و ۶۶۶ تومان
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جمع کل ۹۹۹ میلیون و ۹۹۹ هزار و ۹۹۹ تومان

با سلام
پسران دو برابر دختران ارث میبرند.تقسیم به پنج نمایید نصف عدد بدست آمده سهم دختران است .