اعلام مفقودی کردم و نامه اعلام بردم به بانک دادم اما صاحب حساب حاضر نیست که یه چک دیگه به من بدهد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۳۰ #37418038

سلام بنده چند وقت قبل یه چک از صاحبخونه قبلیم بابت پول پیشی که پیشش داشتم گرفتم ایشون هم از شرکتی که کار میکنند گرفتند شرکت هم از یه شخص گرفته در واقع چک از یه شخص حقیقیه، مبلغش هم ۱۵میلیون تومنه بنده این چک رو گم کردم و چون شماره سریال و شماره حساب و نام صاحب حساب رو تو دفتر یادداشت کرده بودم تونستم مستقیما شماره همراه صاحب حساب رو پیدا کنم و باهاش تماس گرفتم ایشون هم گفتن که میرن بانک اعلام میکنن و به بنده هم گفتن که برم دادگاه و چک رو اعلام مفقودی کنم بنده رفتم واعلام مفقودی کردم و نامه اعلام رو هم بردم به بانک دادم اما بعد از اون صاحب حساب حاضر نیست که یه چک دیگه به من بده و از دادن چک سر باز میزنه والان دیگه چند روزه که اصلا جواب تلفنمم نمیده الان بنده باید چکار کنم که بتونم به حقم برسم لازم به ذکره که تاریخ چک مال سوم آذر بوده و از تاریخ وصولش ۱۶ روز گذشته.ممنون از پاسختون.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صادرکننده چک تعهدی نسبت به شماندارد که چک دیگه ای بدهدوشما با ارسال اظهارنامه به صاحب خونه تقاضای پرداخت وجه رهن نمایید درصورت عدم پرداخت دادخواست بدهید

درود
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت موجر بدهید

باتوجه به متن سئواال به مالک قبلی مراجعه کن درصورت عدم پرداخت وجه رهن علیه وی دادخواست مطالبه وجه چک بابت پول رهن بده