میتوانیم ادعای خسارت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۲ #37396098

باسلام خدمت وکلای عزیز
پدر من در سال ۹۲ فوت کرد و ما اموالش را در سال ۹۴ با حضور شاهد تقسیم کردیم و برادرانم در حضور شهود و مهر شورا روستا به ما تقسیم نامه دادن و ما تما م زمین های دیمی را اباد کردیم ولی امسال ۹۹ برادرانم از ما شکایت کردن که متن شکایت خله ید و قلع قم است و ادعا مکنند که پدرمان قبل از فوتش نسق زراعی به نام ما سه برادر کرده و ما به علت بی سواد نمیدانستیم نسق به نام ماست و این موضوع که نسق به نامه انهاست صحت دارد و به خواهرانم مال دادیم و امروز که دادگاه مون بود قاضی رای به نفع انها داد و به ما سه روز وقت داده تا صلح کنیم و برادرانم قبول نمیکنند و دادگاه تقسیم نامه ما که برادرانم امضا کردن رد میکند و میگوید پدر شما بعد از فوتش مالی نداشته که برادرانتان به شما تقسیم نامه دادن و حالا می خواهم بدانم با این کار برادرانم ما میتوانیم ادعای خسارت کنیم چگونه و خسارت وارده چگونه محاسبه میشه کارشنا میفرستن یا ما میزان خسارت ما تعیین میکنیم ممنون میشم جواب کامل بدین

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها راه باقی مانده برای شما غیر از صلح و سازش بررسی صحت انتقال نسق و صحت امضای ابوی محترم در انتقال نسق است در این راستا می توانید در خصوص صحت امضای ابوی محترم در انتقال نسق اگر انتقال با سند رسمی باشد ادعای جعل و اگر اسناد عادی باشد ادعای تردید و انکار یا جعل می توانید ارائه نمایید.

هر فردی در زمان حیاتش اجازه هر نوع دخل و تصرفی در اموال خود را از جمله به صورت هبه ، و صلح و بلاعوض و ... دارد چنانچه نسق زراعی به نام برادرانتان باشد ودر زمان حیات ابوی محترم انتقال یافته باشد این انتقال مالکیت درست و شما مستحق خسارت نیستید بلکه بر عکس برادران می توانند اجرت المثل ایام تصرف شما را دریافت کنند.