اگر این مدارک را جعل کند و اقدام به فروش غیرقانونی کند چطوری باید جرم و اقدام غیرقانونی وی را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۸ #37391857

باسلام آیا سند و مبایعه نامه خودرو،زمین،منزل مسکونی متعلق به متوفی و ادعای مالکیت این اموال توسط شخصی از وراث از طریق شاهد بردن در دادگاه ابطال میشود؟؟؟
آیا مدارک رسمی و قانونی مالکیت متوفی با ادعای کذب (شهود و یا ادعای دادن چک خرید این اموال) ابطال میشود؟؟؟؟و همچنین متوفی متاهل بوده و زوجه داشته.

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام خیر به صرف شهادت اسناد باطل نمیشود در ادعای علیه متوفی سوگند هم باید بخورید و دلایل دیگری نیز لازم می باشد

خیر صرفا با شهادت شهود اسناد و مبایعه نامه ابطال نخواهد شد

سلام. خیر به صرف شهادت نمی شود رای صادر کرد یا ابطال سندی اعلام کرد
در بحث سند اصالت سند خیلی مهم است. که آیا جعل شده یا خیر..

اگر اموال ذکر شده متعلق به متوفی باشد وراث به عنوان قائم مقام عام حق پیگیری واقامه دعوی دارند

درود
خیر به صرف شهادت ابطال نمی شود