اثبات مالکیت بر ملکی که سند ندارد و قولنامه ای میباشد چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۹ #37389537

همسرم یک باب ویلا در زمین قولنامه ساخته است که دارای پروانه ساخت به نام خودش و انشعابات اب و برق و وام نیز به نام خود ایشون هست من اقدام کردم برای توقیف اموال بابت مهریه ایشون یه قولنامه سوری تنظیم کردن که ملک رو واگذار کردن به پدرشون در صورتی که قولنامه ارایه شده برای سال نود و هفت میباشد ولی تمدید پروانه و انشعابات به نام خودشون دهیار و شورا طی نامه ای اعلام کردن که مالک همسر بنده است میشه راجب این کمکم کنید من میتونم ثابت کنم که ویلا برای همسرمه

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ملک سابقه ثبتی نداشته باشد، یعنی حتی پلاک ثبتی نداشته باشد قابل توقیف نیست. ولی اگر پلاک ثبتی دارد قابل توقیف است با این شرط که شما ثابت کنید معامله به قصد فرار از دین بوده است.
اگر انتقال بعد از صدور اجرائیه باشد معامله به قصد فرار از دین و قابل توقیف است و الا معامله به قصد فرار از دین ثابت نمی شود وقابل توقیف نیست.

سابقه ثبتی نداشته باشدقابل توقیف نیست
موفق باشید

باید دادخواست اثبات مالکیت را تقدیم دادگاه نمود

درود
اگر بعد از صدور اجراییه انتقال داده اند به جرم معامله به قصد فروش از دین شکایت کنید

با سلام
چنانچه قولنامه دوم بعد از دادخواست مطالبه مهریه تنظیم شده باشد میتوانید این مورد را با درخواست ارجاع به کارشناس مربوطه اثبات کنید.

با سلام

با اثبات این مورد که ملک متعلق به همسر شماست حق توقیف مال را دارید و یا شخص ثالث(پدر همسرتان) اقرار کنن که ملک مال ایشان نیست.

موفق و موید باشید

با درود
با طرح دعوا اثبات مالکیت‌ مبتوان اقدام کرد.
جهت طرح دعوا از یک وکیل متخصص بهره گیرید تا دعوایتان رد نشود.