آیا نفقه زوجه باید حتما نقدی پرداخت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۲۱۲ #37376

با سلام
من آپارتمانی در منطقه خوب شهر ، خوراکی خوب ،مسافرت و پوشاک مورد نیاز را همواره برای همسرم تهیه کردم و ماهانه بطور ثابت 150 هزار تومان و گاها بطور موردی وجوه دیگری نیز برای ایشان پرداخت کرده ام ، ایشان ادعا دارند که بنده نفقه ایشان را ادا نکرده ام و قصد شکایت دارند ، بنظر شما بنده محکوم خواهم شد ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه نفقه ایشان را پرداخت کرده اید و تمامی حوائج ایشان از قبیل خوراک پوشاک و مسکن را نیز فراهم کرده باشید ادعای ایشان مبنی بر عدم پرداخت نفقه اثبات نخواهد شد لذا شما باید پرداخت نفقه را با استناد به فیش های واریزی اثبات نمائید.

موید باشید