ایراد خسارت به اموال شخصی چه زمانی وارد است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۷۹ #37356335

در آپارتمان محل سکونت ما فردی از اهالی ساختمان مبادرت به انجام مزاحمت های مختلف اعم از وارد کردن خسارت به اتومبیل ساکنین ، نوشتن نامه های تهدید آمیز ، ایراد خسارت به اموال ساختمان ، ریختن زباله در محوطه و... کرده که اخیرا چند مورد از آنها توسط دوربین ثبت شده است(سه مورد ریختن زباله و یک مورد کندن چراغهای پارکینگ)
سوال آیا با این چند مورد ثبت شده اخیر میتوان به بقیه خسارات محکوم کرد؟
در صورت شکایت چه حکمی صادر خواهد شد؟
بهترین راه برای جلوگیری از ادامه چیست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز شکایت شما بستگی به دلایل و مدارکتون داره که ثبت از طریق دوربین یکی از دلایل میتونه باشه ویا اینکه شاهد یا شاهدانی اینکارو دیده باشنددر هر صورت میتونید شکایت کنید وبهترین راه صحبت واقناع از طریق جمع همسایه ها باوی ودر اخر شکایت