آیا فسخ نکاح پس از ۴ سال زندگی و یک فرزند امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۶ #37346943

با درود فراوان
رفتار و کارهای خانوم خیلی خیلی غیرعادی بود. کلافم کرد.خودشم نمیتونست جمع و جور کنه چه برسه به من دیگه. فهمیدم قبل ازدواج تشنج هم داشتند ولی مدرک ندارم. اواسط ۹۵ عقد. اواخر ۹۶ عروسی تا اواخر۹۸ زندگی و یک بچه یکسال هم هست با بچه خونه باباشه. نمیزارن دخترم رو هم ببینم.
الانم مهریه گذاشته اجرا.
لطفا راهنمایی کنید ممنون

نظرتون راجع به دادخواست های زیر:

۱. دادخواست فسخ نکاح
۲. دادخواست سلب حضانت
۳. دادخواست ملاقات با فرزند

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید جهت ملاقات فرزند و تمکین اظهارنامه تنظیم نمایید و جهت ارسال به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید در صورت عدم تمکین و عدم اجازه ملاقات فرزندتان میتوانید علیه ایشان دادخواست تنظیم نمایید و به دادگاه خانواده ارسال نمایید.
اما در خصوص فسخ نکاح باتوجه به اینکه مدارک محکمی ندارید به نظر می رسد نمیتوانید ایشانرا ملزم به فسخ نکاح نمایید..

برای فسخ نکاح نیاز به دلایل و مستندات لازم دارید که شامل حال شما نمیشود.سلب حضانت نیز همینطور بوده و دلیلی مبنی بر آن باید داشته باشید مانند عدم صلاحیت اخلاقی یا توانایی کامل جسمی زوجه. درخصوص ملاقات با فرزند میتوانید دستور موقت گرفته و دادخواست بدهید

ابتدائا لازم ب ذکر هست ک برای ایجاد حق فسخ نکاح تخلف از شروط دوازده گانه نکاح شرط هست ک با توضیحات شما درمورد عدم اطلاع از بیماری صرع ایشون این امکان هست اما لازم ب ارائه مدارک و مستندات میباشد اما در خصوص عدم تمکین ایشون میتونید طی تنظیم اظهارنامه ابتدا ایشون رو دعوت ب تمکین و درصورت عدم توفیق دادخواست الزام ب تمکین بدهید در مورد حضانت تا هفت سالگی با مادر هست مگر اینکه دلایل و مدارکی مبنی بر بی کفایتی مادر داشته باشید ک در این مورد دادگاه بنابر شرایط قانونی و مصلحت کودک تصمیم خواهد گرفت

سلام
شما می‌تونید برای ملاقات طفل دستور موقت بگیرین و سپس برای دعوت زوجه به تمکین به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و در صورت عدم بازگشت بعد از ۴۸ ساعت دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید.
در مورد مهریه ظرف یکماه از روز ابلاغ، دادخواست اعسار تقدیم کنید.

خیر
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین و گواهی اجرا می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید
بابت مهریه ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار تقدیم کنید

برای ملاقات طفل دستور موقت بگیرین و از خودش هم تمکین بخواهین ولی برای فسخ نکاح نیاز به دلیل هست که با شرایط مذکور امکانپذیر نیست