از بنده ۳۰ میلیون سفته میخواهند، به نظرتون چیکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۱ #37323375

سلام، وقتتون بخیر، من حدودا دو هفته س تو یه لوازم آرایشی فروشی مشغول کار شدم، از بنده ۳۰ میلیون سفته میخوان، البته معلوم نیست تا کی اینجا بمونم، موقت هست، چون تا حالا به کسی سفته ندادم میترسم برام دردسر بشه، به نظرتون چیکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم بعدا مشکلی پیش نیاد، ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ارایه سفته می توانید ابتدا نحوه کار خود را با کارفرما در قالب یک قرارداد تعریف کنید و در صورت درخواست سفته از سوی کارفرما می توانید سفته مزبور را در قرارداد ذکر نمایید و در آن اشاره به تضمین حسن انجام کار کنید

سلام بعد تنظیم صحیح قرارداد و سفته جایی برای نگرانی نخواهد بود، حتما رسید دریافت سفته از کارفرما تحویل بگیرید

با سلام
سعی نمایید با کارفرما قراردادی تنظیم نموده و در قرارداد علاوه بر درج شماره سریال سفته ها ، جهت ضمانت بودن را نیز درج نمایید . چنانچه کارفرما از این امر استنکاف ورزید در سفتها حتما قید نمایید که بابت ضمانت حسن انجام کار می باشند .

بله این برای ضمانت کار شما معمولا سفته میخواهند و شما نیز درقراداد کاری ضمانی بودن سفته را همراه شماره سفته قید کنید

ضمن تنظیم قرارداد و دریافت نسخه ای از آن ، در قرارداد شماره سفته ذکر شود و ضمانی بودن آن نیز درج شود.

در قراردادکار، شماره سفته ذکر شود که بابت ضمانت حسن انجام کار نزد کارفرما سپرده شده است. در خود سفته نیز قید گردد بابت ضمانت

با سلام
میتوانید اقدام به تنظیم قرارداد نمایید و در قرارداد ذکر کنید که سفته به شماره های خزانه داری بابت ضمانت این قرار داد است