چگونه با این شرایط زوج، میتوانم تقاضای طلاق دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۱ #37317704

سلام وقت بخیر استاد
من همسرم معتاد به تریاک داره و در طول ماه شاید صد هزار تومان نتونه به خانه پول بیاره و دارای سابقه کمپ داره الان براش شکایت کردم دیگر نمی توانم باهاش ادامه زندگی بدهم خودم هم در خیاطی کار میکنم ماهی یک و پانصد حقوق میگیرم الان زندگی برام غیر قابل تحمل شده چکار کنم که هر چه زود تر از یارو خلاص بشم؟
بیست سال تحمل کردم ولی دیگر صبرم تمام شده رفتم خودم دادخواست طلاق دادم حالا نمیدانم عاقبت چی میشود؟
آیا متوانم ازش جدا بشم یا نه؟
در شش ماه پیش یک خط تلفن داشتم که به نام یارو بود بعد از سه ماه رفته پرینت گرفته الان ادعا می کند که تو در این چند ماه شماره های مشکوک داری منم میگم متوانی زنگ بزنی بپرسی که رابطه من با انها چی بوده چون اکثر ان شماره ها توسط خود یارو و در محل کارم دوستانم شماره گیری کرده حالا دستم به دامنتون راهنمایی کنید تا من به جمع انسانها بر گردم ممنونم و نهایت تشکر را از شما دارم .

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بنظر بتوانید در دادخواست طلاق موفق شوید و ازموارد عسر و حرج زوجه است

سلام
با توجه بو توضیحاتتون به نظر می توانید به استناد عسروحرج اقدام به ثبت تقاضای طلاق نمایید

سلام
آیا متوانم ازش جدا بشم یا نه؟ بله می توانید
ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی" بند ۲ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی:
« اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که به‌اساس زندگی
خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن
در مدتی‌که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
‌در صورتی که زوج به تعهد خود عمل ننماید
و یا پس از ترک، مجددا به مصرف‌ موارد مذکور روی آورد،
بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد.»

با سلام
نظر به اینکه همسرتان نسبت به ادامه استفاده از مواد مخدر اقدام نموده است وسوابق ان نیز موجود می باشد این موضوع میتواند از مصادیق عسر وحرج زوجه تلقی وبر اساس ان تقاضای طلاق شما پذیرفته شود

با سلام، با توجه به اعتیاد و سابقه کمپ ایشان، می‌توانید به استناد بند ۶ شروط عقدنامه، درخواست طلاق دهید.