۹۱ روز رو با توجه به قوانین جدید خرید و یا از مجازات های جایگزین استفاده کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۶ #37301082

در دادگاه کارکنان دولت بدوی رای صادره برای خیانت در امانت ۱ سال حبس و رد مال ۱۹ میلیونی بود دادگاه تجدید نظر رای به ۹۱ روز حبس تبدیل شده و نوشته با رعایت تبصره ۲ قانون کاهش به ۹۱ روز حبس بیش از حداقل قانونی به دلیل آثار زیانبار فعل متهم و گستره نقض وظیفه اصلاح می شود

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات صادره درحکم دادگاه اجرا خواهد شد و قابل تبدیل نیست لذا در صورت اخذ رضایت از شاکی می توانید تخفیف مجازات را از دادگاه بخواهید

با سلام بله ۹۱ روز اجرا میشود.

درود .رای قطعی وقابلیت اجرایی دارد .نسبت به رضایت شاکی اقدام وتقاضای تخفیف کنید وانشاالله مجازات حبس برداشته میشود.

قابل تبدیل نیست حکم اجرا خواهد شد

اگرحکم را تجدید نظر داده قطعی میشود پیشنهاد میدهم رضایت ایشان گرفته شود

سلام
خیر قابل تبدیل نیست و اجرا میشود

سلام

در صورتی که از تجدید نظر رای صادر شده قطعی است

البته سوال تقریبا گنگ بود