وارث قبلی ادعای مالکیت میکنند؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۱ #37279344

ملک وارثی که از طرف یکی از وراث رها شده و ۵۰ سال در تصرف پدربزرگ و بعد پدرم و ۲۵ سال دست من بوده، الان روستا آباد شده.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تصرف کنونی شما اماره بر مالکیت است مگر اینکه مدعی مالک قبلی بتواند ثابت کند به طریق غیرقانونی یا به ناقل غیرصحیص منتقل شده است .اگر مستندات یا شاهدی دارید که به طریقی قانونی به پدربزرگتان منتقل شده است ارائه دهید.

با سلام
چنانچه تصرفات شما یا پدر و جد پدری مسبوق به حق می باشد ، امکان دفاع برای شما وجود خواهد داشت در غیر این صورت مالک می تواند علیه شما اقدامات مقتضی جهت خلع ید را صورت دهد .

درود
اگر مالکیت را به شما منتقل نکرده اند می توانند با داشتن سند مالکیت ملک را پس بگیرند.