ارسال لایحه برای افزایش خواسته و عدم درج مرجع قضایی

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۶ #37220975

با سلام و احترام و عرض تبریک بابت فراسیدن سال نو. من در نیمه اسفند ماه سال ۱۴۰۲، یک دادخواست با اجرت‌المثل ایام تصرف ملک و بدوا صدور قرار تامین خواسته، مطالبه خسارات وارده به ملک و مطالبه کلیه خسارات قانونی را با استناد به دادنامه صادره مربوط به حکم تخلیه، به طرفیت مستاجری که مازاد بر مدت اجاره و بعد از انقضای مدت، بر تصرف خود اصرار داشت ارسال کردم.
با وجود تاکید اینجانب به متصدی دفتر خدمات قضایی مبنی بر درج تمام خواسته‌‌ها، خواسته مطالبه خسارات قانونی در ستون خواسته درج نشده است و متصدی گفت چون خسارت در خسارت میشه نمیشه خسارت قانونی را تقاضا کرد.
همچنین در ستون دلایل و منضمات، می‌خواستم یک ردیف مربوط به گزارش کارشناسی مربوط به خسارات وارده که از قبل تهیه شده بود و یک ردیف هم برای ارجاع امر به کارشناس در خصوص مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف ملک در نظر گرفته شود اما متاسفانه ارجاع امر به کارشناس با گزارش کارشناسی مبنی بر ایراد خسارت در یک ردیف ادغام شده است. البته لازم به ذکر است که تمام این موارد در متن و شرح دادخواست به درستی ذکر و پرداخته شده و به مطالبه خسارات قانونی نیز اشاره شده است. و این که هنوز پرونده به شعبه خاصی ارجاع نشده است و من فقط با ارائه کد رهگیری به معاونت ارجاع و ثبت در سیستم در نیمه اسفند ماه، کمی روند رسیدگی و تعیین شعبه را تسریع کردم. نمی‌دانم که آیا به خاطر این مسائل مذکور در بالا، مشکلی در روند رسیدگی به پرونده من ایجاد میشود یا خیر.
۱. آیا نیاز هست که بعد از تعیین شعبه و قبل از اخطاریه رفع نقص، لایحه برای افزایش خواسته خسارت قانونی ارسال کنم یا خیر؟
۲. برای ستون دلایل و منضمات که با هم ادغام شده اند، کاری می‌توان برای اصلاح آن کرد یا خیر؟ یا این که اصلا مشکلی در این مورد پیش نمی‌آید؟
۳. من در ابتدای متن دادخواست نوشته بودم "ریاست محترم مجتمع قضایی ..."، چون نمی‌دانستم به کدام دادگاه ممکن است ارجاع شود تا این که خود متصدی اسم مجتمع قضایی را اصلاح و اضافه کند اما بعد از اتمام کار دیدم به همان صورت که در بالا عرض کردم ارسال شده و اسم مجتمع قضایی اضافه نشده است. سوال من از شما بزرگواران این است که با توجه به روند فعلی حاکم در محاکم قضایی، آیا به خاطر این موضوع مشکلی پیش می‌آید یا اخطاریه رفع نقص در این مورد صادر می‌شود یا خیر؟ پیشاپیش از بذل لطف و توجه شما عزیزان سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام لایحه افزایش خواسته را پیش از شروع جلسه اول ارسال و پیگیری فرمایید در بقیه موارد نام و عنوان مجتمع قضایی اهمیتی ندارد اگر گزارش کارشناسی پیوست دادخواست هست اشکالی ایجاد نمی‌شود.

با سلام
مستند به ماده ۹۸ قانون آیین دادرسی مدنی در جلسه اول رسیدگی خواسته خود را راجع به خسارات قانونی افزایش دهید. عدم درج نام مجتمع قضایی مشکلی به وجود نخواهد آورد.

با سلام منظور از خسارات قانونی همان خسارات دادرسی است اعم از هزینه دادرسی، هزینه کارشناسی حق الوکاله وکیل است. بقیه خسارت ها مطالبه شده است. خسارات دادرسی را در جلسه اول اضافه کنید. نظر کارشناس به عنوان دلیل و جلب نظر کارشناس دو موضوع متفاوت است. اولی جزو دلایل و دومی در قسمت بهای خواسته درج می شود. عدم درج نام مجتمع قضائی هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.