آیا وراث امکان شکایت از نامبرده را به دلیل خسارت وارده دارند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #37191829

عرض سلام
پس از فوت پدر با مواففت وراث، همسر (مرد) یکی از وراث به عنوان مسئول امور زمین کشاورزی انتخاب گردیده است و اموری مانند هماهنگی مخارج آبیاری، کارگر و... را در عوض دریافت مبلغی به عنوان دستمزد از کلیه وراث به وی واگذار گردید. این ملک کشاورزی مجهز به سیستم آبیاری قطره ای بوده لیکن به دلایل فنی مورد استفاده قرار نمیگرفته است لذا نامبرده که مسئول امور و آگاه از جزییات بوده است اقدام به جمع آوری شلنگ ها و زیرساخت مربوط به سیستم مذکور مینماید که این امر بدون اطلاع و رضایت وراث صورت گرفته است. حال که به دلیل کمبود آب نیاز به استفاده از آبیاری قطره ای میباشد وراث بایستی مجددا هزینه کرده و سیستم را راه اندازی نمایند. دو پرسش مطرح است:
۱. آیا وراث امکان شکایت از نامبرده را به دلیل خسارت وارده دارند؟ این دعوی تحت چه عنوانی است؟
۲. سیستم آبیاری با کمک دولت و وام بانک کشاورزی که بخشی از آن بلاعوض بوده است راه اندازی گردیده بود و صاحب ملک موظف بوده است حداقل ۱۰ سال از سیستم مذکور استفاده نماید و جهاد کشاورزی نیز ملزم به نظارت بر اجرای این امر بوده که البته چنین نظارتی صورت نگرفته و نامبرده سیستم را قبل از ۱۰ سال جمع آوری و غیر قابل استفاده نموده است، آیا نهادی مسئول پیگیری موضوع و اتلاف بودجه دولت در این پروژه میباشد؟ مسئول این خسارت کلیه وراث هستند یا فردی که بدون رضایت وراث خسارت را وارد نموده است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه کارشناس خسارت وارده را تایید نماید، واردکنندگان خسارت موظف به جبران آن میباشند

شما می توانید مطالبه خسارت وارده با جلب نظر کارشناس کنید.کارشناس رسمی دادگستری میزان خسارت را تعیین میکنه و دادگاه مقصرین را به پرداخت آن محکوم می کند