با دستگیری بی دلیل و ندانسته توسط ماموران کلانتری؛ چه دفاعی باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۵ #37180877

سلام خسته نباشید خدمت شما وکلای عزیز
رئیس کلانتری و همراه سه مامور دیگه به منزل خواهر من کا دارای سه فرزند پسر هست امدند و بدون اینکه دلیل قانع کننده ای داشته باشند خونه رو زیرو رو کردند به گفته خودشان دنبال وسایل دزدی که مثلا بچه های خواهر من خریدند گشتند بعد از کلی گشتن حتی داخل کیف یا وسایل شخصی داخل کمد زنانه را هم رو نگاه کردند در اخر چند تا کیف دوشی که برای خواهرم و عروسش بود و چند تا آچار و پیج گوشتی رو تو برگه گزارش نوشتن و یکی از خواهرزاده های منو که با زن و بچه اش خونه خواهرم مهمان امده بود با پسر خاله من و با خودشون بردن که تو برگه بازپرسی چند تا کیف رو برای خواهر زاده ام نوشتن کیف قاپی و اچار پیچ گوشتی رو برای پسرخاله ام زدن دزد ماشین..... هیچ حرفی هم نمیزنن که چی شده و دلیل کارشون چی بود از دیشب اینا بردن میخوام بدونم ایا قاضی همچین پرونده هایی رو واقعا قبول میکنه که کیف های خواهر منو از خونه خودش بردارن ببرن به پسرش تهمت کیف قاپی بزنن؟ ما میتونیم از دست مامور شاکی باشیم که چرا وقتی بهش گفتیم اون وسایل شخصی زنانه نباید جلو مامورای دیگه بریزه رو زمین و یا جوری داخل بشن که خواهرم و عروساشو بدون حجاب ببین .... الان تکلیف چیه و باید چه کاری بکنیم؟؟
تقاضای راهنمایی دارم
ممنونن ازشما

مشاوره حقوقی افترا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در جرایم مشهود مستند به ماده ۵۵ آیین دادرسی کیفری اجازه مقام قضایی لازم نیست مگر جرایم غیر مشهود که باید دستور موردی بازداشت و تفتیش را از مقام قضایی داشته باشند

در صورتی که بدون دستور مقام قضایی ورود کنند می توانید از رییس کلانتری و مامورین کلانتری شکایت کنید

درود
اگر طبق دستور قضایی عمل کرده باشند نمی توانید شکایت کنید

با سلام و احترام ماموران انتظامی ضابط دادگستری می باشند و با دستوردادگاه این موارد را انجام میدهند و بدون دستور حق تفتیش و ورود را ندارند و همچنین هنگام ورود به منزل باید دستور قضایی را به شما تفهیم و فقط مفاد همان را اجرا نمایند و همچنین در هنگام اجرا باید تمام شئونات را رعایت کنند شما در صورت گزارش و یا شکایت خود را میتوانید با سامانه ۱۹۷ در میان بگذارید و شکایت کنید موفق و پیروز باشید

با سلام
ضلبطین موظف به ارائه دستور مقام قضایی مبنی بر بازرسی منزل هستند و چنانچه از این امر تخلف نموده اند علاوه بر امکان به شکایت به بازرسی ناجا ، امکان طرح شکایت کیفری در این خصوص وجود خواهد داشت .

ماموران با دستورقضایی وابلاغ وتفیهم آن می توانندوارد خانه شوند اگرغیرازاین باشدمی توانیدشکایت نمایید

مامورین انتظامی با حکم قضایی با رعایت شئونات شرعی و رعایت اخلاق می توانند وارد منزل بشن درصورت عدم رعایت موارد مذگور میتوان علیه آنها شکایت کرد