یکسال اجازه پارک نداده و میگه پارکینگ شما مزاحم و باید حذف بشه، دادگاه کیفری به نفع وی رای داده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۳۶ #37178828

با سلام.
من در خصوص ممانعت از حق شکایت کردم در خصوص پارکینگ. پارکینگ بنده جلوی پارکینگ همسایه دیگه هست تا جابه جا نکنم ایشون نمیتونه جابه جا کنه. من سندی پارکینگ دارم و قید نشده مزاحم و ایشون هم سندی داره و قید نشده. یکسال اجازه پارک نداده و میگه پارکینگ شما مزاحم و باید حذف بشه. الان دادگاه کیفری اعلام کرده که من دروغ میگم و ایشون شاهد خواهرشو اورده گفته ما جای خودمون پارک کردیم و در صورتی که میگفت پارک کنی زنگ میزنم جرثقیل بیاد ماشینتونو ببره تهدید میکرد و میگفت نباید پارک کنی. الان چیکار کنم همچین رای داده قاضی من حتی شاهد دارم مستاجرم هست جای دیگه پارکینگ کرایه کرده دارم بابتش کرایه میدم. چرا شاهد من و حرف های من که یکی بوده با شاهدم قبول نداره حرف این خانم قبول کرده به عنوان شاهد. مگه میشه همچین چیزی. من گزارش پلیس هم دارم و عکس دارم ازش که جای من پارک میکرده و تصرف کرده بوده یکماه پارکینگ. ولی دادگاه ارائه ندادم

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید در پارکینگ خودتان ماشین رو پارک کنید و اگر فرد شکایت کرد طبق صورتجلسه ساختمان و سند مالکیت و شهادت شهود موضوع را ثابت کنید

با سلام
با توجه به مالکیت شما در پارکینگ شما میتوانید در پارکینگ خود پارک نمایید و اگر کسی ممانعت بعمل اورد با پلیس تماس گرفته صورتجلسه نمایید تا به جرم ممانعت از حق از او شکایت نمایید

سلام
شما در پارکینگ خودتان می توانید پارک کنید اگر طرف مقابل ایحاد ممانعت کرد با پلیس تماس بگیرید و صورت مجلس کنید.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری