در سایت زده پرونده به لحاظ نقص و مبهم بودن مفاد نیابت امار و به مرجع معطی ارسال شد، به پولم میرسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۷۱ #37176117

سلام خسته نباشید از چمدان من در فرودگاه مبلغ ۱۶۰۰۰ دلار پارسال سرقت شد در قسمت بار هواپیما من از ___ شکایت کردم مسافر دهلی بودم توست سفارت ایران دوربینها در دهلی چک شد و تعیید شد سرقت در هند انجام نشده ولی فرودگاه ایران دوربین نداشت چک بشه تا اینکه ۵ ماه پیش یکی از کارکنان هواپیما از انبار داخل هواپیما سرقت انجام داد و به یک سال زندان محکوم شده بازپرس تحقیق کرد و متوجه شد همان روز سرقت این شخص در انبار هواپیما به تنهایی حضور داشته رای به محکوم بودن نبود من شخص داد و حکم دادسرا زد سرقت پول من توست این شخص محرز است. فرستاد دادگاه قدس و ما رفتیم دادگاه سوال کرد قاضی و الان در سایت زده پرونده به لحاظ نقص و مبهم بودن مفاد نیابت امار و به مرجع معطی ارسال شد .به نظر شما من به پولم میرسم در ضمن سارق وکیل گرفته است

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احتمال وصول پول را دارید و به نظر نامه صادره مانع موفقیت شما نیست