آیا زنی که قبلا مهریه خود را ابراء کرده میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #37161413

با سلام
۱- یکی از راههای اثبات عسر و حرج زن رضایت به بخشش مهریه در ازای طلاق است .
حال زنی که قبلا مهریه خود را بخشیده است و مهریه ای بر ذمه مرد نیست به استناد همان بخشش میتواند عسر و هرج خود را اثبات نماید و بدون رضایت همسر طلاق بگیرد؟
۲- آیا مرد میتواند خانه پدر خود را با تمام وسایل اجاره کند و زن را ملزم به تمکین در آن خانه نماید و اعلام کند که پدر و مادرش به محض استقرار زن منزل را ترک خواهند کرد و به منزلی با ارزش پایین تر خواهند رفت؟
۳- زن پاسخ به تماس شوهرش نمی دهد. مرد در اظهارنانه تمکین و بازگشت همسرش مدت زمانی را به زن اعلام میکند. درصورتیکه زن پاسخ اظهار نامه را ندهد یا حاضر به تمکین در منزلی که در مورد بالا ذکر شده نشود، مرد میتواند پرداخت نفقه را قطع نماید یا باید تا زمان صدور حکم نشوز زن پرداخت نفقه را ادامه دهد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم تمکین از طرف زوجه ناشزه تلقی شده و نفقه تعلق نخواهد گرفت
ضمنا ابرا مهریه باشرایطی قابل رجوع نیست.

سلام
عدم تمکین زوجه ناشزه تلقی شده و نفقه تعلق نمیگیرد
عسر و حرجی در توضیحات شما مبنی بر ادعای طلاق ندیدم
فلذا مهریه را هم قبلا ابراء نموده اید میبایست وکالت در طلاق دریافت میکردید النهایه رضایت مرد در دادخواست طلاق بسیار موثر است.