بازپرس قرار منع تعقیب صادر کرده و دادگاه تایید میکنه این قرار رو؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۱۶ #37146577

با سلام
بنده درب مغازه ای پنج سال کار میکردم و کارفرمای بنده عذر منو خواست برج شش امسال و شکایت کردم و حق و حقوقاتم ثابت شد اینم بگم بنده اچار فرانسه ایشون بودم بعد شکایتم تو اداره کار گفت ازت شکایت میکنم و رفت و تهمت خیانت در امانت زده و دادخواست داده مهر بنده دست ایشونه و ایشون در برج دو امسال به فلان جا رفته که من پول میخواستم و به شماره حساب داده و به حسابش ریختن البته درسته من نمایندش بودم و گفت میری برای فلان کار من شماره کارت صادرات ندارم بریزن به کارتت و اون طرفم با ایشون هماهنگ کرد و منم طبق عادت همیشگیم غیر از شماره همراه خودم شماره ایشونم نوشتم تو رسیدی که گرفتن و ایشون مهرش مهر عمومیشه که همیشه و هر روز ازش استفاده میکنه قانونن هم به من چیزی تحویل نداده و برگه تسویه حسابم دارم از ایشون که برج اخر حقوقمو ریخته زمان تسویه حساب بکارتم و الان هم قرار منع تعقیب صادر شده بود که ایشون اعتراض کرد میخواستم ببینم ایا جواب دادگاه دو هم به همین صورته که بازپرس قرار منع تعقیب صادر کرده و دادگاه تایید میکنه این قرار رو

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر دلیل معتبری جهت اعتراض به قرار منع تعقیب وجود نداشته باشد معمولا دادگاه کیفری قرار منع تعقیب را تایید و قطعی می شود..