بخاطر هزینه دادرسی حساب ها مسدود میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #37145821

سلام
من ۴ سال پیش یک ماشین رو به دوستم فروختم اونم ۶ ماهی سوار شد و فروخت به یکی دیگه
من هر چقدر بهشون گفتم تعویض پلاک کنین نکردن پلاک خودرو به نام من هست ولی سند رسمی به اسم صاحب اول خودرو که من ماشینو ازش خریدم و من روی پلاک شکایت گذاشتم بعد از ۱ سال و نیم
حالا اون نفر سوم از منم شکایت کرده بخاطر تنظیم الزام سند و هزینه دادرسی
من حتی اونو نمیشناختم هم از من شکایت کرده هم اونی که ماشینو ازش خریده یعنی دوستم توی شورا حل اختلاف
جلسه ها رو ما نرفتیم و ابلاغیه اجراییه صادر شد
که ما ملزم به پرداخت هزینه دادرسی و تنظیم سند شدیم
که طی ده روز باید اجرا شه و در غیر این صورت حساب هامون مسدود و ملک ها توقیف میشه
واخواهی هم گذاشتیم ولی بعلت گذشتن زمان زیاد از رای رد شد
و اینکه توی یه شهر دیگه از ما شکایت کرده
و الان امکان رفتن به اونجا برام امکان پذیر نیست
تکلیف من چیه
که هیچ ارتباطی به این معامله نداشتم و این وسط دارم ضرر میکنم
اگرم بخوام برم باید مغازه رو ببندم کلی خرج کنم و برم که با یکی دو بار رفتن هم حل نمیشه
هزینه دادرسی هم شده ۱۹۰ تومن
بخاطر ۱۹۰ تومن حساب ها مسدود میشه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت مسدودی حساب مدیون ، صرفا به میزان مبلغ محکومیت حساب مسدود خواهد شد نه بیشتر .

با سلام
اگر هم قرار به مسدود کردن حساب باشد فقط به همان میزان محکومیت شما مسدود خواهد شد نه بیشتر