آیا ایشون که سهمی از پارکینگ در سندش ثبت نشده می تونه از پارکینگ استفاده کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #37130923

سلام خسته نباشید

بنده ساکن یک ساختمان ۴ طبقه هستم. من و ساکن طبقه سوم مالکیت پارکینگ رو بصورت نصف نصف داریم که در اسناد ما ثبت شده. همسایه طبقه دوم هیچگونه مالکیتی از پارکینگ ساختمان نداره اما اصرار داره که حق داره از مشاعات پارکینگ برای پارک موتورش استفاده کنه. این موضوع باعث درگیری ما شده
سوال بنده اینه که آیا ادعای ایشون درسته یا خیر؟ آیا ایشون یا هر ساکن دیگه ای که سهمی از پارکینگ در سندش ثبت نشده می تونه از مشاعات پارکینگ برای پارک موتور استفاده کنه یا خیر؟
و اگه این کار شدنی نیست بنده با استناد به کدوم بند و تبصره می تونم اقدام قانونی کنم؟

ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت وجود پارکینگ و انباری مختص هر واحد بصورت جداگانه میباشد که در سند قید شده است حال اگر برای شما و طبقه سوم بصورت مشاع و مشترکا ثبت شده ، فقط شما دو واحد حق استفاده دارید.
میتوانید با کمک مدیر ساختمان یا با همکاری واحد طبقه سوم بصورت دوستانه حل و فصل نمایید