در صورت باکره بودن زوجه، دادخواست تمکین زوج مورد قبول واقع خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۲۴۵ #37120550

۴ سال که عقدم بعد ۹ ماه همسرم کلا ارتباطش را قطع کردن، بعد یک سال بنده مطالبه نفقه و مهریه کردم و الان رفتن و درخواست تمکین دادن.
من باکره هستم آیا درخواست تمکینشان مورد قبول واقع میشود و یا نفقه قطع میشود؟
و اینکه با داشتن حق حبس من میتوانم دادخواست طلاق بدم که این آقا منو ۴ سال بلاتکلیف گذاشتن؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی از حق حبستان استفاده نمایید .
با اثبات عسر و حرج برای تشکیل زندگی مشترک میتوانید درخواست طلاق نمایید .

با سلام و احترام
اگر تاکنون با همسر خود رابطه ای نداشته اید و باکره هستید می توانید در قبال دادخواست الزام به تمکین به حق حبس خود استناد نمایید و مستحق نفقه و مهریه خواهید بود از طرفی درخواست طلاق منوط به شرایط مندرج در عقدنامه می باشد و خارج از آن نمی توانید اقدام نمایید

بسمه تعالی . فرض سوال مطروحه .:تا مهریه را کامل دریافت نکردید مجاز به انتفاع از حق حبس میباشید که شامل حبس تمکین کلی است ( خاص و عام )
چنانچه در منزل پدر و تحت سرپرستی پدر محترمتان باشید ، استحقاق نفقه بر شما متصور نیست مگر اینکه بصورت مستقل و تحت سرپرستی زوج قرار گرفته باشد . دادخواست تمکین زوج تا پرداخت کامل مهریه ولو به اقساط رد خواهد شد زیرا برابر رای وحدت رویه دیوان عالی تا دریافت کامل مهریه حق حبس برای زوجه محفوظ است ( در صورت عدم تمکین یعنی در بیان عامیانه قبل از عروسی )و فقط با پرداخت کامل مهریه حق حبس ساقط میشود .
با دادخواست طلاق از طرف زوجه در چنین وضعیتی ، نصف مهریه به زوجه تعلق میگیرد ضمن اینکه اگر دلیلی که دادکاه را قانع نماید ارائه ننماید دادخواست طلاق از طرف زوجه رد خواهد شد

سلام
در خصوص اینکه تمکین عام مسقط حق حبس است یا خیر اختلاف نظر وجود دارد
با این حال دفاع شما در دادگاه تمکین می تواتد این باشد که تا کنون نه تمکین خاص نموده اید و نه تمکین عام لذا در حال استفاده از حق حبس خود هستید. (برخی حتی رفتن به میهمانی مشترک، خرید و یا سینما را مصداق تمکین عام تلقی می کنند)
در خواست طلاق از جانب شما با توجه به شروط مندرج در عقدنامه امکان پذیر است منتها اثبات آن کمی دشوار است. اگر تصمیم به جدایی دارید بهتر است از اهرم فشار مهریه استفاده کنید و در صدد طلاق توافقی باشید.

سلام
شما در قبال دعوای تمکین میتوانید به حق حبس خود استناد کنید البته اگر تا کنون رابطه ی جنسی برقرار نکردید و الزاما نیاز نیست بکارت ازبین رفته باشد، ممکن است طرفین به اوج لذت جنسی با یکدیگر هم برسندولی بکارت آسیبی ندیده باشد و در تفسیری علیرغم وجود پرده بکارت، بکارت زایل شده است،
مطالبه مهریه را هم میتوانید مطرح کنید و پس از اجرای ثبت در صورت عدم وجود اموال مطالبه کنید و وابسته به امر دیگری نیست.
موفق باشید.