از کدام مرجع و چگونه اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۱۱ #37119673

سلام.خسته نباشید
درخواست تعدیل نفقه خانمم رایش ازطرف شورا دیروز صادر شد.۲۰روز فرصت اعتراض داره.۲میلیون ماهیانه!!متاسفانه قبلا هم به نظریه کارشناس اعتراض نکردم.
* حالا از کدام مرجع و چگونه
اعتراض کنم یا
دادخواست اعسار بدم یا
درخواست تعدیل کنم؟کدام بهتر است و از کدام مرجع؟
باسپاس

مشاوره حقوقی نفقه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به رای صادره و میزان نفقه تعیین شده در مهلت قانونی اعتراض نمایید.

سلام.تجدیدنظر خواهی خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.نفقه غیر قابل درخواست اعسار است

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی تجدیدنظر خواهی کنید قبل از اتمام مهلت ۲۰ روزه .تعدیل هم پس از گذشت چند ماه میتوانید ثبت نمایید

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی

اگر مهلت اعتراض دارد میتوانید اعتراض نمایید و در صورت عدم اعتراض درخواست تعدیل نمایید.

اعتراض خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح نمایید

با سلام
برای طرح دعوی تعدیل اقساط مهریه چند شرط وجود دارد:
اول اینکه دادنامه صادره قطعی شده باشد.
دوم اینکه حداقل چند ماهی از قطعیت دادنامه سپری شده باشد.
سوم آنکه وضعیت اقتصادی و تورم سیر صعودی داشته باشد یا اینکه برای خواهان وضعیت اقتصادی و مالی جدید بوجود آمده باشد.
با توجه به مطالب فوق، جهت طرح دعوی تعدیل اقساط مهریه هر دلیل و مدارکی که می تواند توجیه کننده دادگاه جهت تعدیل اقساط مهریه باشد ضمیمه دادخواست گردد. با توجه به اینکه دادنامه تعدیل تقدیمی از ناحیه زوجه تازه صادر شده و حتی قطعی نیز نگردیده است پیشنهاد میکنم به دادنامه تعدیل با استفاده از مدارک خود که نشانگر عدم افزایش درآمد شما میباشد اعتراض نمائید و در لایحه تجدیدنظرخواهی تقاضای ارجاع به کارشناس کنید.