در شروط ۱۲ گانه ضمن عقد و مهریه چرا تا این حد در حق زنان اجهاف شده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۸ #37098557

در مورد شروط ۱۲ گانه عقد، ظاهرا بیشتر جنبه ی نمایشی دارد تا بگویند در این کشور برای برای زن حقی قائل شده اند
اولا اثبات یکی از این شروط آنقدر سخت است که زنان وادار میشوند بگویند مهرم حلال جونم آزاد واز همه چیز بگذرند
ثانیا درصورت اثبات یکی از شروط مثل نقص بند۱۲ از طرف مرد حتی در مواردی که دادگاه تجدید نظر به زوجه اجازه طلاق میدهد اما جالب است در مرحله فرجام خواهی شاهد رای های زیادی از دیوان هستیم که اعلام میکند خواسته زوجه موجه است اما چون زوج ابراز پشیمانی کرده و حاضر است عقد موقت با همسر دومش را نقض کند با طلاق موافقت نمیشود یعنی یک خانم باید بداند و آگاه باشد درنهایت تازمانی که از حقوق مالی خودش نگذرد در این کشور نمیتواند طلاق بگیرد البته عجیب نیست چون قانون گذاران همه مرد هستند و بهانه تراشی میکنند که دربند ۱۲ بین ازدواج دایم وموقت اختلاف نظر داریم ، چرا قانونگذاران تکلیف را روشن نمیکنند ؟ و به بحث دائم یا موقت خاتمه نمیدهند؟ هرچند که ازدوج باید مطلق باشد
سوال: چه موقع آقایان به حقوق زنان اهمیت میدهند؟
چرا در این یکی دوماه اخیر صداو سیما مرتب در مورد تعدد زوج برنامه مناظره میگذارد؟
چرا اقای________دارند جامعه را به سمت چند همسری سوق میدهند؟ آیا میخواهند مرگ خاموش برای زنان رقم بزنند؟
و جالب اینکه آقایان با همین سیاست و با همین برنامه ها ،آهسته آهسته قوانین مهریه را جوری تغییر دادند که عملا مهریه گرفتنی نباشد
به همین دلیل مردان یادگرفته اند به محض بروز اختلاف باهمسر خود، سریعا اموال خود را به نام شخص دیگری بزنند، به راحتی تقاضای اعسار کنند و بتوانند مهریه یک خانم را درطی ۲۱ سال تصویه کنند،و جالب اینکه مرد در ۳ماه اول اقساط را مرتب پرداخت میکندو سپس بدقولی ها شروع میشود و حالا خانم چقدر باید از پله های دادگاه بالا پایین برود و بگوید مدتیست پرداخت نکرده
سوال: چرا قانون گذار به این موضوع فکر نمیکند قبل از عقد مرد با میل واراده ی خودش این مقدار مهریه را پذیرفته، خنجری برزیر گلویش نگذاشته بودند او میتوانست صادقانه بگوید من بیشتر از ۱۴ تا سکه نمیتوانم بپذیرم، اگر دختر و خانواده اش شرایط این مرد را پذیرفتند پاسخ مثبت میدهند، آقایون از اول مجبور نبودند بیشتر از یک حدی رو بپذیرند ، اما با قوانینی که وضع شده مرد میداند دیگر مهریه گرفتنی نیست مخفیانه وارد ارتباط با زن دیگری میشود، مانند همسر من
به چشمانم زل میزند و میگوید اگه میتونی برو ثابت کن با این خانم ازدواج کردم؟ تو که مدرکی از من نداری؟ اگر راضی به طلاق غیر قانونی نشی و با من نیای پیش عاقد، دیگه هیچ وقت نمیتونی طلاق بگیری منم که زندگی خودم رو دارم وتو‌ چگونه میخوای این ارتباط را ثابت کنی ؟ هرکی من رو ببینه میگم همکار خانومم بوده،

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینگونه نیست تا به این حد که عنوان‌کرده اید
در مورد سوالتان می توانید پیگیری کنید ، و حتی علیه ایشان شکایت مطرح کنید ، و در هرحالتی شما میتوانید تقاضای مهریه کنید